Spanske koteletter

(4 personer)

Ingredienser:

1-2 grønne peberfrugter
1 stort løg
2 dl ris
2 spsk. margarine til stegning
2 tsk. paprika
3 dl bouillon
1 ds. hakkede tomater
1 dl reven mild ost (evt. mere hvis kraftigere ostesmag ønskes)
4 koteletter

Fremgangsmåde:

Peber og løg svitses.
Risene blandes i og brunes med.
Tilsæt bouillon, tomater og krydderier.
Koger 30 min. ved svag varme. (Yderligere væske tilsættes ved behov)
Osten blandes i.

Koteletternes fedtkant ridses.
Brunes ca. 4 min. på hver side.

Risene smages til og lægges i ildfast fad. Koteletter placeres ovenpå risene,
og der pyntes med skiver af peberfrugt. Smørklatter fordeles over koteletterne.

I ovnen ca. 15 min. ved 225 grader på nederste rille.